Kaxigt, självsäkert och fruktansvärt smart

Det är ett offensivt HIF som ställs på benen på Olympia nu. Det är kaxigt, självsäkert och fruktansvärt smart (det sistnämnda av flera anledningar). En av de smartaste och mest självklara anledningarna är ju att det var precis detta lag som besegrade Elfsborg i Borås så sent som i måndags och de offensiva spelarna bör få ännu mer utrymme idag. Det är också smart av den anledningen att det är vågligt att slänga in Joel och tro att han står pall för 90 minuter så här tätt in på skadan och det är inte optimalt att behöva byta mittback under en pågående match. Därför är det smart av Conny!

 

Det går idag att läsa om jokern Erik Sundin i kvällan (och expressen), Mats Olsson skriver om Skånes kanske giftigaste 08:a som alltså får starta idag. Klicka på bilden och du bör hitta till krönikan.

 

 

Det går självfallet också att läsa om de tuffa pojkarna i Malmö FF som hellre ser Simpson än HIF-ÅFF. Samtidigt som jag inte klandrar (även om matchen är viktig så behöver inte underhållningsvärdet vara den bästa för en icke intresserad, vilket MFF:arna kanske borde vara?) dem så är det smått patetiskt. Då Rolle har satt strypkoppel på spelarna och låter dem knappt vara i samma stadsdel som en repporter borde de kanske använda tiden till något vettigare än att göra sig själva till åtlöje? Nu luktar det bara skräck och desperation kring ungtupparna i MFF.

 

Gunners har City borta lite senare idag. Svår match men det borde bli poäng i alla fall! Vet inte om jag vågar tro på seger?


Torres ryktas ännu en gång vara på väg bort från Pool. Inte konstigt att ryktena startat då han, enligt alla, var nära på att lämna Pool redan i somras och hösten har inte varit riktigt vad han och klubben förväntade sig. Ersättare sägs vara Forlan. Det bör vara ett tjockt kontrakt om de ska locka honom till klubben i dagsläget, då det inte finns så mycket som kan locka rent sportsligt.

 

Nej, nu är matchen igång och guldjakten sänds ju givetvis live på SR (vem gillar inte att lyssna på fotboll på radion?). Kom igen nu HIF!


Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0