Henke tillbaka på planen och Barca är på gång igen

Det är skönt att se att Henke återigen har sprungit ut på en fotbollsplan, han var dessutom nära på att avgöra matchen som spelades på Old Trafford. Vid fulltid så stod det 2-2 och matchen ifråga gick till straffar där Henkes ”Världslag” tog en seger över England. Matchen ifråga var en välgörenhetsmatch som anordnades av Unicef och lockade till sig en publik på lite mer än 65000 personer. På planen fanns bland annat Zidane, Gordon Ramsey, Luis Figo, David Seaman och Nicky Butt. Stort! Tillställningen heter Soccer Aid och arrangerades som tidigare nämnde av Unicef och huvudpersonen bakom var Englands lagkapten Robbie Williams.

 

Dags för lite Barca skvaller så här som efterrätt till lunchen.

Det börjar med att Man City sägs ha ett nytt förslag till just nämnda Barca angående den lille svenske anfallaren de har. City uppges vilja byta deras brasilianske anfallare Robinho mot Ibra samt lite pengar i mellan. Frågorna då blir givetvis många. Vad kan Robinho tillföra i Barca som inte redan finns där? Ser inte att han skulle ha någon större chans att nå en ordinarie starplats. Hur skulle då Ibra fungera i City? Jag tror han hade klarat det bra, han har ju en viss fallenhet att prestera på topp när han blivit ifrågasatt vilket han har blivit starkt av drevet i England. Jag kan dock inte se varför Ibra skulle välja City. Visst City har Mancini och en del pengar. Men de spelar inte i CL och de kommer inte ha en chans att vinna ligan kommande säsong heller. Samtidigt går Barcas president Laporta ut och dementerar att Ibra ens skulle vara till salu.

Nu har Gunners kommit med ett motbud på det bud som Barca la på Cesc. Gunners vill ha 60 miljoner pund (nästen 730 000 000 kronor) för sin lagkapten. Återstår att se vad som händer med Cesc framtid. Om det inte är förstått innan så hade undertecknad helst sätt att Cesc stannar något år till i London innan han beger sig av till Barcelona. Dels för att han är unik i Arsenal, i Barca blir han en i mängden. Men också för att han bär ett större ansvar i Gunners som har påbörjat något jag skulle vilja kalla rustning inför nästa säsong som gör att det kan bli jävligt spännande att följa Gunners då. Det sägs enligt spansk press att Barcelona vill göra klart affären denna vecka och att onsdag är en möjlig dag för att få Cesc till att skriva på då han är matchledig den dagen.

 

Annars inget jätte spännande faktiskt. Chelsea tänker lägga ett bud på cirka 300 miljoner kronor på Sergio Ramos. Det känns som en spännande affär, men hur många tror på riktigt att den går igenom? Ramos är för mycket maräng för att lämna när de fått Mou som ny tränare och storsatsningen fortsätter från Reals sida. Det som dock talar för att Ramos lämnar är om Maicon kommer eftersom att de slåss om samma position och Maicon lär gå före Ramos i turordningen om han kommer. Men då kvarstår det fortfarande ett om och det är ett stort om.

 

/ Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0