Lite Zlatan och annt gott.

Det är faktiskt lite spännande nu. Men frågan är hur nära Milan Zlatan egentligen är och hur gärna han egentligen vill gå dit? Jag tycker, som jag var lite inne på igår, att såväl Zlatan som Pep är ganska veka om de ger vika för en motig och obalanserad säsong. Hur bra tränare är då Pep? Han puttar ifrån sig alla som sticker ut mer än spelmässigt, till och med en den dyraste spelaren i klubbens historia. Hur gärna vill Zlatan vinna den där ”jävla Champions” (förstår inte varför tidningar alltid ska stava det med dj?)? Den vinner han inte i Milan, jag är ledsen Mikael Westin. Milan blir första steget neråt i karriären om han nu går dit och är han beredd att trampa på det hållet när han bara är 29 år gammal och egentligen ska vara på toppen av sin karriär?

Jag säger som Inters president sade nyss ”Zlatan, skriv inte på för Milan!”.

 

Pool börjar bli lite griniga mot sin förre tränare Rafa Benitez och det pratas allt mer om brutna löften. Rafa lovade klubben att inte ”ta” med sig några spelare från Pool till Inter, men det ryktas ständigt om så väl Masken som Kuyt. Den först nämnde ska mer eller mindre vara klar för Barcelona enligt Pool själva men det är i sammanhanget ganska ointressant. Rafa bemötte detta på ett helt underbart sätt genom att lite lugnt sådär svara ”Jag är tränare, och tränare kan inte köpa spelare. Det gör sportchefen eller presidenten, säger han till engelska medier”. Härligt med lite känslor.

 

Juventus ser ut att bli en av de stora utmanarna till en seger i Serie A. Klubben kan nu även räkna in Fabio Quagliarella i sitt ”stall”. Tycker att det är kul att någon Italiensk klubb satsar ungt.

 

Många Engelska klubbar jagar ny målvakt. Två klubbar som slåss om den förre Magpies målvakten Given, nu i Manchester City, är Fulham och Gunners. Anledningen till att Fulham letar ny målvakt kan vara starkt kopplat till Gunners det också då Gunners under nästan hela sommaren har velat få över deras nuvarande målvakt Mark Schwartzer. Intressant att följa, Gunners behöver en ny målvakt även denna sommaren.

 

Nu väntar möte med HoF och DO över en god lunch på Medborgareplatsen i Stockholm, alltid trevligt.

 

Pudding


Kommentarer
Postat av: Mikael

Tungt inlägg och jag håller tyvärr med dig. Däremot visade ju Inter och i viss mån Bayern München att det faktiskt går att slå de engelska lagen och Barcelona.Barcelona borde också vara lite rädda för att deras två stora mittfältare Xavi och Iniesta börjar bli lite till åren och framförallt mätta på all framgång.

2010-08-27 @ 15:04:33
URL: http://hristo88.blogspot.com
Postat av: Linda

Sportfreak dära? Inte alls! :D Same old

2010-09-02 @ 23:53:12
URL: http://nescio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0