Lunchens godaste karameller!

Lite karameller att suga på så här till lunchen.

 

Joe Cole sägs vara klar för Arsenal nu och det ska presenteras i slutet av denna veckan eller början på nästa. Det är en riktigt bra värvning och det ger lite mer rutin än vad laget besitter idag. Många tyckare säger att detta är beviset på att Cesc är klar för Barca, men jag skulle inte vilja säga det och varför skulle jag? Joe Cole är en kant spelare. Han är mer en utmanare till Theo, vilket petningen från landslaget visar, än till Cesc.

 

Yaya Touré sägs vara klar för Man City, en bra värvning. Hade dock gärna sätt honom i Gunners där han hade varit en bra motpol till tidigare nämnda Cesc. För det är en roll han spelat väl i Barca och Yaya är van vid att spela med lirare som Xavi och Iniesta. Nu får dock Yaya sin tidigare uttryckta önskan om att spela med sin bror Kolo.

City kan bli farliga inför nästa säsong. Yaya är som tidigare nämnt en bra värvning och det kommer att göra ont att springa genom mittfällts muren som Yaya och Barry sätter upp. De är ju redan giftiga framåt. Men med Dzeko som varit grym i Wolfsburg, eller för all del med Zlatan, så blir det ännu tyngre. Ska bli intressant att se vem av de två nämnda, om det blir någon av dem, som skriver på för City.

 

Under lunchen ska det genomföras ett inköp av en VM-BIBELN, den är ju ett måste. Den är ju för tillfället att jämföra med en riktigt bra porrtidning.

 

För övrigt så måste jag delge att jag är djupt imponerad av Nordkorea som skrev upp en av landets bästa anfallare som målvaktsreserv, för att på så vis kunna optimera antalet offensiva spelare i truppen. Nu visar det sig att anfallaren, Kim Myong-won, enligt Fifas regler inte får spela på någon annan plats än just i målet.

 

–        Trupperna som lämnats in är slutgiltiga och kan inte ändras. Kim Myong-won kommer inte tillåtas att spela som utespelare om han har satts upp som målvakt, skriver Fifa i ett uttalande som svar på hur vida Nordkorea får nyttja Kim som anfallare eller inte.

 

Vilken blunder alltså och det får avsluta detta.

 

/ Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0