Ny vunnen kärlek

Vi människor är lätta att få in i förälskelse, le och vi ler med dig, dansa och vi dansar efter, krama och vi kramar med er. Med det ”nya” landslaget ler vi alla och väldigt få kan låta bli att känna den förälskelse som spridit sig i landet. För att låna några ord från Danne Karlsson, Bromöllas enda ledamot i Värnpliktsrådet genom tiderna, så skulle jag uttrycka det något i stil med att det lät som att alla bara frågade sig varför inte vi vann VM. Inte för att vi är bättre på fotboll än varken Spanien, Holland eller Tyskland, utanför att vi är på nytt förälskade i den svenska landslagsfotbollen. Så enkelt kan det vara och kärlek behöver inte vara svårare än så.

 

Igår tog även Tjörnarps Boll & Idrottsförening (TB&IF) vara på chansen att klamra sig fast i toppen. TB&IF tog en resa till Verum och fick tyvärr se många spelare sitta på läktaren med avstängningar. Detta brydde sig dock verken coach B eller spelarna om utan de gick ut och gjorde, enligt resultat, en bra match. Jag väntar ivrigt på rapporten som i eftermiddag, har jag hört från starka källor, släpps på TBoIF-supports hemsida. Den lilla information som dock har letat sig hela vägen upp till Stockholm är dels att det blev en seger med 5-0, Tim-Tom gjorde två mål och mr. Lack svarade för fem minuter som anfallare. Imorgon ska dem på det igen. Då är det hemmamatch Wisseltofta IF på Tjörnevallen och vid seger knappar TB&IF in ytterligare på lagen ovanför, som har vid dagens dato en match mer spelad.

På söndag ska även jag göra comeback i TB&IF-tröjan då B-laget möter WAFF hemma på Tjörnevallen. Ska bli intressant, konditionen är dessvärre inte på topp men jag har tre träningar i närtid nu i alla fall vilket inte var fallet senast det begav sig. Tjörnevallens matta har dessutom blivit väldigt fin, det är beröm både till vaktmästare Sven och till Höörs kommun som betalat kalaset.

 

Helgens tider på Tjörnevallen blir alltså följande. Tycker att alla ni som har tid över bör åka dit.

  • Fredag 13/8 19:00 Tjörnarps B&IF mot Wisseltofta IF
  • Söndag 15/8 16:00 Tjörnarps B&IF (B) mot WAFF

 

Annat smått och gott

 

-         Tyskland som gjorde halva världen lite små kär och rosiga om kinderna i somras går inte att lite på i en träningsmatch mot Danmark, är beprövat av egen erfarenhet!

-         Danska landslagets boxare Christian Poulsen har skrivit på för Pool, det är tydligt att han är den som ska fylla hållet efter flyktande Javier Mascherano.

-         Tartan Army intog igår Stockholm och Råsunda och som de gjorde det, det enda med koppling till Skottlands landslag som håller världsklass.

-         Lasse Ohly vill sänka(!) spelarskatten för att höja kvaliteten på svensk klubbfotboll, lite oväntat inlägg från vänsteryttern kan tyckas.

-         Kim Källström var bitter efter petningen, det kan jag förstå, och vägrade prata med media efteråt, det kan jag inte förstå. Nu får han, om än väldigt mild, kritik från förbundet då de inte tycker att han agerat på rätt sätt. Annat var det förr på Lasse Lagos tid då spelarna kunde bojkotta media utan några reprimander.

 

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0