Lite silly-snack som avslut

Idag bjuder bloggen återigen lite silly-snack som avslut på en härlig torsdags lunch i kansliets mäktiga kök.

 

Robert Pirès ryktas vara på väg tillbaka till England, dock inte till hans gamla klubb Gunners utan till Seb Larssons klubb Birmingham som huserar även dem i högsta ligan. Det låter väl inte som en orimlig övergång då Robert inte nått någon förlängning med sin nuvarande klubb Villareal. Seb Larsson och Robert Pirès på varsin kant kan skapa lite oreda för både de stora elefanterna i ligan men också de lite mindre.

 

Cesc och Zlatan är givetvis på tapeten igen. Denna gång i samma rykte, då det (återigen) blossat upp ett rykte angående en bytes affär mellan Barca och Gunners. Enligt spansk media så skulle Zlatan vara som klippt och skuren för Gunners och det är väl ingen som tvekar på att Cesc skulle passa in i Barcas spel?

Jag är dock fortfarande av åsikten att Cesc borde ge Gunners ett eller tre år till då han i Barca kommer att bli en i mängden och inte kommer att ha den ledarroll och den betydelsen som han har i Gunners. Zlatan i Gunners? Det skulle absolut fungera och han har unika kvaliteter som ingen annan i Gunners trupp har. Det som dock är sanningen är att Wenger har redan värvat en anfallare som ska göra målen till klubben, Chamakh, och det finns sedan tidigare både Bendtner och Van Persie att tillgå. Gynnar konkurrensen Zlatan? För gör den det så borde han bita i det berömda äpplet och stanna i Barca. Tycker uppriktigt sagt att det Zlatan är direkt feg och dum om han lämnar Barca för att det gick lite motigt förra säsongen. Det kommer att vara hans största misslyckande om han lämnar Barca i sommar, är det värt det?

 

Fortsatt Gunners, klubben sägs vara intresserade av VM-aktuelle Özil. In

 

te omöjligt att han kliver in på Cesc plats om han nu försvinner till Barca och det är ganska mycket som lutar ditåt.

 

Lite Italien nyheter hinner vi också med innan det är dags att stänga ner för denna gång. Juve ryktas vara intresserade av Barcas Rafa Marquez, som bland annat gjorde 1-1 målet i VM-premiären. Rafa skulle vara en stabil ersättare till flyktande PRO-ordförande Cannavaro.

Inter kommer närmre och närmre en signatur från Javier Mascherano som idag tillhör Pool och han är dessutom lagkapten för det Argentina som om en halvtimme möter Sydkorea.

En spinn off på Pool har vi också tid med. Israelen Benayoun ska vara helt klar för Chelsea och ska ha kostat runt 6,5 miljoner pund. Han är bara en av dem som antas lämna Pool under sommaren.

 

Kräks fortfarande lite i min mun när jag tänker på Spaniens match igår. Vad hände?

 

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0