Ja du Lippi ...

Det är morgon i Tjörnarp, gräset som det igår spelades derby på är idag både lite lerig och fylld till bredden av dag. Hur gick det då? Jo givetvis blev det seger för TB&IF med hela 4-0 och vi som satt vid sidan kan inget annat än vara nöjda. Nu är koppling lång till VM tänker du som läsare, men sanningen är att TB&IF har så väl VM-aktuella spelare (Danmark och Chile) som en motståndarmålvakt som bjöd på en fin tavla som hade gjort herr Grön stolt och imponerad. Mer utförligt om matchen hittar ni som läsare som vanligt på TBoIF-supports sida.

 

***

 

Danmark då, ja vad säger man? Ett självmål och ett insläppt skitmål(?) och så var VM igång för våra bröder. Givetvis ingen drömstart och för den inte allt för nytillkomna läsaren så märker ni att mitt tips sprack. Jag sa som bekant 3-1 till Holland men så blev det inte. Det ska väl dock konstateras att denna match inte var den viktiga för Danmark utan det är de två kommande som är viktiga om de vill ta sig vidare från gruppen. Vilket de bör göra sett till vad Kamerun och den där Världsstjärnan presterade igår mot ett tafatt Japan. För den mindre bevandrade resultatjägaren så förlorade Eto'o och Kamerun med 1-0.

 

***

 

Sen var det också dags för Världsmästarna att även dem rulla igång detta VM. De mötte Paraguay på en regnig och där av dygnsur plan. Världsmästarna underpresterade sett till de förväntningarna som är på dem, men det var knappast någon skräll. Frågan jag ställer mig är hur många respiratorer det står i Världsmästarnas omklädningsrum. Den enda av de äldre som faktiskt räcker till är Gigi, ingen av de andra är bra nog. Lagkaptenen chansar för mycket och hinner inte med, tycker dock att man fick se en skymt av hur Lagkaptenen har varit tidigare men det var när TB&IF spelade och herr Lack sprang över allt i sin väg för det lyckades inte Lagkaptenen med igår. Att Zambrotta ens lyckas ta sig ut på en fotbollsplan är lite imponerande i sig. Likaså Camoranesi som inte gjorde någon glad med sitt inhopp igår. Nej Lippi, idag borde du ångra att du inte tog ut spelare som Cassano (som för övrigt pappa är 27 år gammal och inte äldre!), Balotelli och Giovinco. Det är spelare som alla kan förändra matcher och de får skar och ting att hända, några sådana spelare har du knappt i dagsläget så jag bugar och önskar er lycka till för det behöver ni.

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0