Ikväll är det upp till bevis Spanien

Tröjan är påtagen, ölen står på kylning och jag är taggad inför matchen ikväll. Nu är det dags att Spanien gör verklighet av de chanser som de skapar och nu är dags för Spanien att trampa in som de jättar de faktiskt är.

 Skönt att se en riktig målfest då det släppte ordentligt för Alices Portugal och åter igen så gör CR7 mål igen. 7-0 slutade matchen mellan nyss nämnda Portugal och Korea DPR. Riktigt härligt. Tror dock att Svennis blev ytterligare lite gråhårig idag när han tittade på matchen idag. Just nu känns vägen väldigt lång till en åttondelsfinal för Svennis Elfenbenskusten.

Fast lite längre bort känns det för Frankrike som det är totalkaos i. Bråken blir fler och fler. Anelka började med att kalla förbundskaptenen för smutsig horunge. Då blev han hemskickad och som svar på det så hoppade Anlekas förre detta lagkamrater att träna i ren protest. Lagkaptenen Evra började nästan slåss med deras fystränare och dessutom sa landslagschefen upp sig direkt på plats. Det är härligt med känslor men ledningen kring det Franska landslaget har tappat det helt denna gången och förbundskaptenen kan inte vara nöjd med att avsluta sin tid vid rodret på detta vis.

 

Tycker att krisen i England har fått några kul svängar. Enligt vissa uppgifter så får nu inte förre detta lagkaptenen John Terry uttala sig i media mer under mästerskapet. Lampard, som är vicekapten nu för tiden, valde att försöka lugna ner allt med att det var mer ett möte som diskuterade matchen och att allt slutade med en öl mellan Don Fabio och några av spelarna. Vi får se vart det landar.

 

Bladet kan vi idag läsa att Don Fabio borde släppa in ”Wagsen” till de engelska spelarna. Och efter en snabb titt kan jag förstå om de saknar sina fruar och flickvänner för det är ju absolut inga fula flickor de har att göra med, även om utsidan nu inte är allt.

Stevie G:s Alex CurranWayne Ronneys Coleen McLoughlinCrouchs Abbey Clancy
Joe Coles Carly Zucker


John Terrys Toni Poole

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0