Det är i England det händer

Chelsea är sugna på en ny anfallare. Zlatan blev sedd tillsammans med Ancelotti på ett hotell i Miami i veckan, men det verkar ändå som att en viss Torres ligger närmre till hands och det pratas om ett bud på upp mot 800 miljoner svenska riksdaler. Det ryktas dock om att Torres tackat nej.

Nu har det uppgets från medier att Joe Cole efter VM kommer att signera ett tre årskontrakt värt cirka en miljon i veckan. Det sägs också att Fullhams målvakt Schwarzer har fått tillåtelse av sin tränare Roy att slutförhandla med Arsenal, han är enligt källorna tilltänkt som första målvakt och ses som en bra mentor till de unga målvakterna i dagens Arsenal. Det blir klubbens andra och tredje värvning för sommaren.

Vem tar över Pool nu då? Svennis har gått ut och sagt att han är sugen, det ryktas också om att Moyes, som idag tränar rivalerna, är på gång. Vi får se, vi får se. För att vara lite patriot så säger jag Svennis. Det hade varit kul att se.

Benitez kommer närmre och närmre Inter, en skräll? Nej, det tycker jag inte. Han är defensiv i sitt tankesätt likt Mou så det kan bli bra. Eller också inte!?

/ Pudding


Kommentarer
Postat av: tom samuelsson

Måste säga att jag tycker din blogg är riktigt pulig och välskriven Sebbe! Se till att fixa en bättre design och sprid ordet lite så kan du blir stor som fan. Du har ju dessutom en aktiv uppdatering!

2010-06-06 @ 14:45:22
URL: http://rentutsagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0