Det blåser kallt!

Det blåser kalla vindar över Gärdet i Stockholm. Det gör det tydligen på flera ställen i Europa. Bland annat i Barcelona sägs det dra lite kallt så här när hösten trampar in med stormsteg. Jag sitter och spanar på vinterjackor så jag ska klara den spådda rekordvintern, Barca blickar ut över Europa för att hitta något som kan värma gott i vinter. Det pratas om Carlos Tevez som enligt uppgifter ska drömma om att spela tillsammans med Messi (vem gör inte det?) och Carlos är som bekant lite ovän med sin italienska tränare hemma i Manchester också. Anledningen till att Pep fryser trots att han sitter tryggt inne på sitt kontor på Camp Nou är egentligen inte så märklig. Han sålde Zlatan (även om det i sin tur var ganska väntat) utan att faktiskt komplettera truppen. Villa köptes in för att ersätta Zlatan, men Barca behöver fler ”truppseplare” efter som att de är i allra högsta grad beroende på av att nämnde David Villa tillsammans med Leo Messi förblir hela säsongen ut. Det har redan visat sig att de inte kommer att vara fallet. Därför måste Barcelona bredda truppen.

Det fortsätter att blåsa lite kyligt i norra London. Arsenal har, som så alla förutspådde, ingen målvakt som håller för spel i toppen av Premier League. Det jagades febrilt en ny målvakt under sommaren men jakten var resultatlös. Om det kommer en ny målvakt under januari månad är ännu högst oklart. Men finns det något annat alternativ?

Lite varmare vindar blåser det nu i Liverpool. Efter 300 miljoner pund fick så klubben nya ägare och det var väl på tiden. Dock finns det fortfarande Liverpoolanhängare som muttrar, de nya ägarna är även den ”jänkare” vilket upprör. Fantastiskt att det finns människor som dömer ut ett helt folkslag på grund av två individer.

 

Nej nu ska jag åter gå till arbetet. Sen ikväll spelas kanske den viktigaste matchen som någonsin spelats.

 

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0