Pudding is back!

Nu har jag hittat tillbaka till en dator och således även till bloggen. Har precis tittat på den sista matchen för omgången i grupp B, matchen mellan Argentina och Nigeria. För de av er som inte gjorde det så slutade matchen 1-0 till Argentina. Argentina och Don Diego hade en offensiv plan där det skulle göras mycket mål. Så blev det inte men Argentina skapade mycket och då framförallt genom de som ska skapa mycket så som Messi och Tevez. Det var ett ineffektivt Argentina som spelade och det borde gjorts fler mål. Det som dock gladde mig var Veron, han var riktigt bra och spelade precis som Don Diego vill att han ska göra. Det som också var positivt var att Argentina oftast spelade riktigt bara defensivt.

Något annat som bör lyftas fram är Nigerias målvakt, fy fan vad bra han var! Nigeria spelade bra egentligen matchen igenom. Dock var det dålig markering, framförallt vid av anfallarna, vid fasta situationer och när de sedan de sista tio minuterna går in i pressen när de ”jagar” kvittering är egentligen bara pinsamt.

 

Frågan blir dock, vinner Argentina VM? Nej det gör de inte. Inte om de inte kommer att göra fler mål i de kommande matcherna.

 

Två saker som jag dock vill slå fast. Chris Härrenstam måste vara en av världens absolut sämsta och tråkigaste kommentatorerna som finns och vuvuzelas är skit bra och skapar en riktigt ”go” stämning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0