0-0 igår och derby ikväll

Ber om ursäkt att detta lilla stycke text har dröjt, men det var ju fotboll för hela slanten igår och allt avrundades med några sena timmar vid x-boxen och FIFA 10. Gårdagens strapatser kommer att summeras i två stycken blogginlägg under denna dag.

 

Jag har med det övre stycket invigt en ny kategori på bloggen, nämligen den som kallas för TB&IF (Tjörnarps Boll & Idrottsförening för den som är mindre bevandrad i sammanhanget). Anledning till detta är främst två saker. Ett: Jag tittade ju på vårt D-lag igår och Två: Det är ju derby mot Rörum ikväll för A-laget. Och med anledning av ”tvåan” vill jag hänvisa er alla till Tjörnevallen ikväll då det blir duktigt med fest, det brukar TBoIF-support fixa.

 

Det var min första D-lags match för året och det sades att det var serieledarna som gästade vår lilla gräsplan och så fall tycker jag att ni ska vara riktigt nöjda töser. För de av er läsare som inte var där så slutade matchen 0-0 och närmst var nog Hannah (i alla fall enligt henne själv för hennes avslut i slutet höll ”Zlatan-klass” och hade suttit i krysset om inte målvakten tagit den).

 

Ikväll är det då derby, det första för säsongen om jag inte missminner mig. Det kom som en liten överraskning att det var ikväll men det gör absolut inget. Givetvis ska jag vara där och titta när pågarna återigen tar upp jakten på tre friska pinnar och får platta till rivalen Rörum. Det kommer antagligen komma mycket folk ikväll då solen redan nu lyser över Tjörnevallen så se till att komma tidigt om du planerar att besöka matchen. Den tjocka korven är ett tips från en rutinerad kioskbesökare om du dessutom är lite hungrig.

 

Med anledning av öppnandet av den nya kategorin så förklarar jag ordet fritt …

 

/ Pudding


Kommentarer
Postat av: AnnaR

Ääääntligen något som jag kan relatera till...hahaha!!

2010-06-17 @ 17:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0