En rak höger - men nu är det dags att resa sig!

I torsdags fick vi en rak höger som tog hela ansiktet, på måndag måste vi resa oss igen. Det är bara att spotta ut tänderna som lossnat och visa att det är vår tur i år. Det är så ett vinnande lag gör och därför är det precis det vi ska göra på måndag.

 

Men det är inte måndag idag och det är idag Di Blåes tur att göra detsamma. Men där finns en viss skillnad. När de senast mötte Gnaget så delades det inte bara ut en rak höger väl riktad mot munnen och näsan, det delades dessutom ut en och annan pungspark. Malmö haltade ut från Råsunda. Idag på Swedbank Stadion så måste de resa sig igen och vissa att de är ett lag som tål en och annan smäll för annars blir det jobbigt idag. Malmö är starka hemma, det är ingen nyhet. De har dessutom inte förlorat hemma mot Gnaget sedan någon gång under säsongen 1996, det är ju ett tag sedan. Men Gnaget är ett annorlunda lag nu under Alex Miller. De är mer idioter nu, kaxiga idioter dessutom. Alex Miller har ingen respekt för det som tidigare varit och är det någon gång Gnaget ska bryta en dålig trend så är det nu. Men som sagt, Malmö är starka hemma och det är dem som är favoriter i eftermiddag. Malmö har dessutom viktiga spelare som Pekalski och Figuredo tillbaka till matchen och det är givetvis ett stort plus för Malmö. Men ett ännu större plus för Malmö är väl att Edward Ofere sitter på läktaren, det är kanske ännu bättre om han ser matchen hemifrån så att han inte ordnar sig ytterligare en avstängning. Jag tillhör en av de människor som inte förstår varför Malmö fortfarande har kvar honom överhuvudtaget. Ofere är ingen tekniskt duktig fotbollspelare, han gör inte tillräckligt mycket mål, han är ingen bra passningspelare (där igenom spelar han inte fram till tillräckligt många mål) och han är alldeles för flaxig (för att citera grannen). Edward Ofere är helt enkelt inte en tillräckligt bra fotbollspelare för att spela i ett lag som Malmö.

 

Ikväll så bär det av mot nya kuligheter och äventyr. Imorgon bär det av till Stockholm för att nästa vecka återgå till arbetet, då bland annat Pride ska besökas och arbetas på. Där kommer även så väl Hammarby IF och Gnaget att vara, men inga Järnkaminer. Undanflykten från Järnkaminerna är dålig, otroligt dålig. Järnkaminerna kom med anledningen att de inte har fått någon inbjudan till Pride och därför inte tagit ställning. Fakta är dock att ingen organisation/förening får någon inbjudan utan det är något organisationerna/föreningarna måste anmäla sig själva och det är inte någon nyhet för Järnkaminerna. Jag ser detta som ett tydligtställningstagande från Järnkaminerna och det är inte okej att de inte kan offra några timmar på Pride-tåget och på så vis visa upp att de tycker att sådana här saker är av vikt då det inom fotbollen inte är helt okej att vara homo, då borde även Järnkaminerna kunna visa att det är okej. Ett plus till Gnaget och Hammarby, men Djurgården vad sysslar ni med? Ni behöver ju alla positiv publicitet ni kan få!

 

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0