Cesc stannar i Gunners?

Länge sedan sist så här kommer lite sanningar och osanningar igen. Vad händer egentligen på transfermarknaden?

 

Den tyske mittfältaren, och nästan min namne, Bastian Schweinsteiger ryktas vara på väg till inga mindre än Real Madrid. Real Madrid som redan tidigare har gjort klart med vänsteryttern Angel Di Maria letar nu alltså efter ännu en mittfältare. Bastian kan spela både centralt och på en kant. Real ska ha presenterat ett bud till Bayern, som är hans nuvarande klubb, på cirka 460 miljoner. Bayern har dock inte tagit ställning till det än.

Nu är jag inte världens största Real Madrid-fan men varför envisas de med att värva dyra och äldre spelare? Varför kan de inte investera i yngre spelare istället? Mycket klokare att värva en spelare som Özil eller varför inte Giovinco?

 

Cesc öppnar för en fortsättning i Gunners och Ibras agent Raiola (varför har han kvar honom egentligen?) öppnar för att Ibra stannar i Barca.

 

City har redan värvat två spelare, David Silva och Jerome Boateng, och nu ryktas även Lazios försvare Aleksander Kolarov vara på väg. Tre kloka värvningar om du frågar mig. Om jag vore tränare för City så skulle jag se till att värva en centralmittfältare till. Varför inte en killa som tidigare nämnde Özil? Pengarna finns ju. Problemet är bara att Özil ska ha uttryckt att han bara vill spela för Werder Bremen, hans nuvarande klubb, och ovannämnda Barca. Vilket resulterar i att det även är en jobbig värvning att genomföra för Real.

 

Förre MFF och HBK tränaren Roy Hodgson har skrivit på för Pool. Känns väl som en helt okej ersättare faktiskt. Dock så är Roy inte känd för att vara nytänkande och nyskapande och han kommer inte att få Pool att spela någon gladfotboll. Det är kanske dock det minsta problemet? Har en känsla av att Pool-supportrarna hellre tar revansch resultatmässigt än att laget bjuder på sprudlande fotboll. Det ryktas om att Roy vill ta med sig mittbacken Hangeland från sin förra klubb Fulham. Om han lyckas med detta så blir det ett hel skandinaviskt mittbacks par i Pool till hösten, med norske Hangeland och danske Agger. Kan bli bra, kan bli riktigt bra.

 

Sen finns det en väldigt tråkig nyhet att skriva om också. Eddie Moussa, som fram till i natt spelade i Assyriska FF, föll under natten offer i en skottlossning i Södertälje. Eddie ska enligt polisen ha dött direkt. Detta leder till att Assyriskas match ikväll blir inställd då hela klubben är chokade och mycket ledsna.


http://www.assyriska.se/dynimage.php?mod=news&id=2851

 

Med detta skrivet vill bloggen att alla skänker en extra tanke till Eddie och de som stod honom närmst.

 

Pudding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0